Credion Rivierenland groeit door

Credion Rivierenland groeit door

Foto: Arjan Staal en Dirk Quik

Per 1 april jl. is Dirk Quik toegetreden als financieringsspecialist bij Credion Rivierenland. Samen met Arjan Staal zullen zij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies.

De markt voor zakelijke financieringen is volop in beweging. Enerzijds door alle Corona maatregelen en anderzijds door de ontwikkelingen bij banken en alternatieve financiers. Inmiddels heeft Credion, naast afspraken met de grootbanken, de beschikking over een netwerk van meer dan 100 (alternatieve) financieringspartijen voor het bedrijfsleven.

Uitbreiding

Arjan Staal geeft aan: “Door aanhoudende groei is naar uitbreiding van het Credion team gezocht. Het werkgebied Rivierenland biedt volop kansen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor Credion met haar maatwerkoplossingen”.

Daarom hebben Dirk Quik en Credion Rivierenland elkaar de hand gegeven en staat ook hij voor u klaar om u te adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing voor uw bedrijf.

Dirk Quik is woonachtig in de Bommelerwaard en heeft ruim 10 jaar ervaring als zakelijk adviseur in de bancaire sector. Dirk geeft aan: “Waar banken steeds meer sturen naar online, wil ik juist het goede gesprek met de ondernemer voeren om de beste en meest gunstige financieringsoplossing te realiseren.”

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over meer dan 100 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Dirk Quik of Arjan Staal via telefoon (0345) 63 82 00 of mail rivierenland@credion.nl . Kijk ook eens op /rivierenland voor meer informatie.