Nieuw, maar vertrouwd …. Het kan met Credion Den Bosch!

Nieuw, maar vertrouwd ….  Het kan met Credion Den Bosch!

Al sinds 14 oktober 2019 is Richard Duindam een bekend en vertrouwd gezicht van Credion in de regio Den Bosch.

Nieuwe start

Vanaf 1 februari 2021 is hij een “nieuwe” uitdaging aangegaan: de overname van Credion Den Bosch.

Tot en met 31 januari 2021 bestond het team van de Credion Den Bosch uit Gerard van Hooft en Richard Duindam. Vanaf 1 februari 2021 is Gerard van Hooft niet meer verbonden aan Credion respectievelijk Credion Den Bosch, hierdoor heeft Richard Duindam de franchise Credion Den Bosch overgenomen. Richard Duindam geeft aan: “Een uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen. Mijn doel is altijd geweest om ondernemers te voorzien van de beste financieringsoplossing. Vanuit een onafhankelijke rol als financieringsspecialist kan ik ambities van ondernemers waarmaken.”

Nieuwe locatie

Credion Den Bosch zal vanaf 1 april 2021 vanuit een andere kantoorlocatie opereren. Met ingang van 1 april 2021 is Credion Den Bosch gevestigd in Regus Bastion, Willemsplein 2 te Den Bosch (5211 AK).

Wat voor u niet verandert zijn:

  • Het vertrouwde Credion-merk
  • De vele beschikbare financieringsoplossingen
  • De integriteit, transparantie en onafhankelijkheid
  • De contactgegevens van Richard Duindam

Dus …. nieuw, maar vertrouwd. Het kan met Credion Den Bosch!

Met het volste vertrouwen ga ik de toekomst tegemoet. Dat ik voor veel ondernemers in regio Den Bosch de meest optimale financieringsoplossing mag realiseren.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 100 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfs- en vastgoedfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Richard Duindam 06 51 38 88 60 of denbosch@credion.n