Bereid je voor op post corona tijd

Bereid je voor op post corona tijd

Wij gaan uit Corona komen dus tijd voor het heropenen van de economie, maar dat zal niet voor iedereen “business as usual” zijn. Wellicht zijn er aanpassingen aan het businessmodel nodig of dienen er zich kansen aan.

De Overheid heeft de afgelopen tijd veel steun aan bedrijven gegeven. Miljarden aan krediet zijn aan het bedrijfsleven verstrekt in vele vormen, maar dit zal eens (deels) moeten worden terugbetaald. De kans is groot dat er hierdoor een investeringsbehoefte bij ondernemers ontstaat, hetzij om bedrijfsvoering aan te passen aan post corona economie hetzij om kansen in de markt te verzilveren.

Financieringslandschap

Het financieringslandschap is complexer dan ooit voor u als MKB ondernemer.

  • Hoe ziet de post corona economie en uw bedrijfsvoering eruit?
  • Heeft u de financiële ruimte om kansen op te pakken of de aanpassing in uw businessmodel door te voeren?
  • Wat als er tegenvallers zijn?
  • Hoe sterk is uw financiële positie echt – als u rekening houdt met terugbetalingsverplichting van uitgestelde belastingen?
  • Gaat de inflatie -en daarmee de rente – echt stijgen?
  • Wat betekent de verwachte faillissementsgolf voor uw toegang tot bancaire financiering in de rest van het jaar?

Veel open vragen waarop u als ondernemer niet altijd een antwoord zal hebben. Wij helpen u hier graag bij.

Credion levert u inzicht in de financieringsmogelijkheden voor uw onderneming en heeft toegang tot vele alternatieve financieringspartijen voor een optimale bedrijfsfinanciering. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Meer weten?

Neem voor een geheel vrijblijvende afspraak contact op met één van onze financieringsspecialisten, te bereiken op 085 – 902 02 18 of kijk op www.credion.nl/eindhovenhelmond. De ervaring leert dat deze tijdsinvestering voor u zeer de moeite waard is!