Word ook zelfstandig Credion adviseur

Word ook zelfstandig Credion adviseur

Je loopt al een aantal jaren mee als zakelijk financieringsadviseur. Je ziet de veranderingen in de markt voor je gebeuren en merkt dat het zakelijke intermediair elk jaar meer MKB relaties van creatief zakelijk financieringsadvies voorziet. Vanuit je eigen functie merk je dat je steeds minder aandacht en tijd kunt hebben voor klanten, je beperkt bent in je aanbod en waarbij online advies en een centraal telefoonnummer de norm wordt.

Meer voor klanten willen betekenen door ze te helpen hun potentie te benutten, kansen zien en pakken, vrijheid, zelf beslissen, relaties aangaan en onderhouden zijn gedachten die je steeds vaker bezighouden. Helemaal alleen beginnen in een snel veranderende markt houden je op dit moment nog tegen. 

Stel je nu eens voor dat je je eigen toekomst kunt invullen vanuit eigen ondernemerschap met behoud van je zorgvuldig opgebouwde netwerk en je opgedane expertise, het kunnen adviseren uit meer dan 100 geldverstrekkers zodat je creatief en oplossingsgericht kunt zijn naar je klanten?. Dan is Credion zeker een optie voor je. Samenwerken binnen het grootste samenwerkingsverband van bedrijfs- & vastgoedfinanciering; zeg maar, Zelfstandig zijn maar zeker niet alleen.

Meer weten?

Kijk eens op "Adviseur worden" en download hier het informatiepakket. Dit informatiepakket geeft je alle info over hoe we georganiseerd zijn, wat we bieden. Een grote kans dat Credion voor jou de juiste volgende stap is in je zakelijke carrière.