Forse uitbreiding steun- en herstelpakket

Forse uitbreiding steun- en herstelpakket

Het kabinet breidt het steunpakket voor banen en economie fors uit. Het vaccineren is gestart en dat zorgt voor perspectief. Tegelijkertijd is de realiteit dat dit een loodzware periode is voor ondernemers. De coronacrisis is inmiddels ook een langlopende economische crisis, waarbij veel ondernemers en werkenden hard zijn getroffen. Buffers zijn geslonken, reserves zijn opgebruikt.  Maatregelen zijn verzwaard en Nederland is in lockdown. Daarom geeft de regering het steun- en herstelpakket een flinke extra impuls.

Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal van 2021.

Heeft u advies of hulp nodig?

Credion adviseurs zijn de specialisten om in crisistijd uw bedrijfsfinanciering succesvol te realiseren. Juist in deze tijd staan wij dagelijks in contact met ruim 110 financiers om de actuele financieringsmogelijkheden voor u als ondernemer te organiseren. Met deze kennis kunnen we samen met u de juiste informatie samenstellen voor een succesvolle kredietaanvraag.

Wij staan u graag bij als uw financieringsspecialist. Neem vrijblijvend contact op met een Credion adviseur bij u in de buurt.

---

Coronacheck

Inzicht krijgen in de mogelijkheden en de noodzaak tot aanpassing van uw financiering? Vraag de Credion Coronacheck aan. 

Vraag hem nu aan!
De CoronaCheck is maatwerk. Iedere onderneming is uniek en daardoor dus ook de financieringsstructuur en -condities. Informeer naar de interessante prijsstelling van de CoronaCheck bij de vestiging in uw regio!