Steeds meer ondernemers op zoek naar snelle liquiditeit bij Voldaan

Steeds meer ondernemers op zoek naar snelle liquiditeit bij Voldaan

Sinds de coronacrisis zakt de vermogenspositie van veel MKBbedrijven in rap tempo terug. Ondertussen wordt ook de overheidssteun voorzichtig afgebouwd. Steeds meer ondernemers nemen in deze tijd het zekere voor het onzekere en kiezen voor de snelle weg met factoring via Voldaan. Het debiteurenrisico voor 100% uit handen geven en direct geld op de bank.

Dit resulteert erin dat er steeds meer vraag naar ons product ontstaat. Wij vragen namelijk nooit naar jaarcijfers of andere zekerheden. Ondernemers staan dus ook niet persoonlijk borg, voor helemaal niets behalve de factuur.

Financieren met goed fatsoen

Zouden deze ondernemers een jaar geleden bij ons in de boeken komen? Nee, waarschijnlijk niet. Is deze oplossing duurder dan een faciliteit bij de bank? Ja, geheid. Is de ondernemer gelukkig met deze oplossing? Ja, 100%. Prijs is in dit geval minder belangrijk dan verkrijgbaarheid. Ondernemers zijn gebaat bij ons product, omdat ze binnen één werkdag worden gefinancierd en zijn geholpen. Daarbij is ons contract dagelijks opzegbaar. Dus als deze crisis voorbij is óf de ondernemer kan andere zekerheden bieden, dan doen wij gewoon een stapje terug. Dat noemen wij financieren met goed fatsoen! Onze kosten zijn openlijk vermeld en voor iedereen gelijk, met een all-in tarief en bevoorschotting van 100% minus de fee. Wel zo eerlijk en transparant, vinden wij!

Vanuit die gedachte is Voldaan ook vrijwillig aangesloten bij Stichting MKB Financiering, lid van FAAN en aangesloten bij Kifid. We zetten ons in voor het verbeteren van de niet bancaire financieringsmogelijkheden. Intussen bestaat Voldaan ruim 5 jaar en staan wij bekend als betrouwbare partij binnen de factoring wereld. Heb jij een dossier onderhanden en wil je even overleggen? Dat kan en mag altijd!

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met een Credion adviseur bij jouw in de regio. Voor meer informatie kun je ook de website factuurvoldaan.nl raadplegen.