Kevin van Kempen zet nieuwe koers uit

Kevin van Kempen zet nieuwe koers uit

Bijna acht jaar lang werkte Kevin van Kempen in Alphen aan den Rijn bij grootbanken als Rabobank en ING. Steeds vaker kwam hij tot de conclusie dat een bancaire financiering voor een ondernemer uitdagender werd. Dat dreef hem ertoe zijn baan bij ING op te zeggen en per 1 september Credion Alphen aan den Rijn op te zetten.

Het productenpallet bij de grootbanken is in de ogen van Kevin redelijk hetzelfde. “Alles wordt meer gestandaardiseerd, waardoor het niet makkelijker wordt om klanten met een financieringsbehoefte te helpen”, ervaarde Kevin. “Als ik in een relatie en zijn plannen geloof en daarbij zie dat het kans van slagen heeft, wil ik die klant verder helpen.” Kevin kwam in zijn zoektocht naar nieuwe mogelijkheden uit bij Credion.

“Het voordeel van Credion is, dat zij niet alleen met alle grootbanken werken, maar daarnaast ook nog afspraken hebben met meer dan negentig andere financieringspartijen”, legt Kevin uit. “Uiteindelijk ben ik de specialist op bedrijfsfinancieringsvlak en ga ik kijken hoe een vraagstuk het beste ingevuld
kan worden. Dat kan bancair zijn, extern bij alternatieve partijen of een combinatie van meerdere financieringsvormen. Alle vormen zijn mogelijk, waardoor je ondernemers verder kunt helpen.” 

Enerzijds spreekt Kevin van een gedurfde stap in deze tijd. “Aan de andere kant weet ik wie ik ben, wat ik kan, wat ik doe en welke feedback ik van mijn klanten terugkrijg. Zij weten wat ze aan mij hebben. Daarnaast start ik niet helemaal voor mezelf, want ik sluit me aan bij de landelijke franchiseformule
van Credion die aan de achterkant de contacten onderhoudt. Dat maakte de drempel lager.” Dat Kevin al heel wat jaren in Alphen aan den Rijn actief is, helpt zeker mee. Als iets bancair gefinancierd kan worden, zal hij zijn netwerk zeker aanspreken. Het ligt er maar net aan welke invulling het beste bij het vraagstuk past. 

CREDION ALPHEN AAN DEN RIJN
Europalaan 16, 2408 BG Alphen aan den Rijn
T (0172) 25 50 60 | M 06 21 17 44 97
E kvankempen@credion.nl
www.credion.nl/alphenaandenrijn

Credion Alphen aan den Rijn is actief in: Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Zwammerdam, Bodegraven, Nieuwerbrug, Boskoop, Hoogmade, Leimuiden, Rijnsaterwoude, Woubrugge, Vrouwenakker, Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven, Nieuwveen, Ter Aar, Woerdense Verlaat, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Benthuizen.

Klik hier voor het artikel in Into Business Alphen

Bron: Into Business Alphen