Credion was als expert aanwezig op online MKB Financiering Event

Credion was als expert aanwezig op online MKB Financiering Event

Het MKB Financiering Event zit erweer op. Bekijk hieronder de livestream terug van de round the table "Update voor (en door) intermediairs".

Alternatieve financieringen

Veel ondernemers zien door de bomen het bos niet meer. En weten de weg naar alternatieve financiering lastig te vinden. Tijdens het online MKB Financiering Event werden deelnemers geinformeerd door o.a. ONL voor Ondernemers, Stichting MKB Financiering, Qredits, Voldaan en Credion over de mogelijkheden van alternatieve financiering.

Vanuit Credion heeft Carlo van der Weg (directeur Credion Associatie) deelgenomen aan de roundtable "Update voor (en door) intermediairs". Ronald Kleverlaan informeerde hier over het financieringslandschap en ging in gesprek met Bert Duurland (Stichting MKB Financiering), Lex van Teeffelen (Professor of Finance Hogeschool Utrecht) en Carlo van der Weg (Credion).

Klik hier om naar de site van het MKB Financiering Event 2020 te gaan of kijk hieronder de livestream terug van de roundtable "Update voor (en door) intermediairs".

Meer weten?

Wilt u weten waar voor u de kansen liggen? Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.