Funding Your Business - alternatieve funding

Funding Your Business - alternatieve funding

Op vrijdag 4 september 2020 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar onderwerpen inzake bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staan. 

In deze podcast van Funding Your Business gaat Fabienne de Vries in gesprek met Carlo van der Weg (Credion), Edwin Adams (Geldvoorelkaar / Credion Funding), Bart Zwinkels (Credion Gouda, Woerden, Lopikerwaard) en Edwin ten Cate (Credion) over alternatieve funding in deze tijd en de ervaringen en ontwikkelingen in markt. Wat zijn de ervaringen en hoe ziet de toekomst eruit?

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Funding Your Business

Elke eerste vrijdag van de maand hoor je tussen 11.00 en 12.00 uur de meest inspirerende items voor ondernemers.

Funding Your Business gaat over alle mogelijke financieringsvormen voor bedrijven. Met aandacht voor onder meer MKB Financiering, Vastgoed Financiering, innovatieve items zoals Crowdfunding, Factoring en Lease, en actualiteiten binnen de financieringsmarkt.

Met onze podcasts willen wij de luisteraar informeren en meenemen in de ontwikkelingen op de financieringsmarkt. Wat gebeurt er zoal op de financieringsmarkt, welke ontwikkelingen vinden plaats, wat zijn do's en dont's voor uw financieringsaanvraag en wat zijn veelgestelde vragen die wij tegen komen. In elke uitzending wordt ook een gastspreker uitgenodigd om dieper in te gaan op bijvoorbeeld actualiteiten en/of innovatie in de financieringsmarkt, alternatieve financieringsvormen, subsidies en/of andere zaken die van belang zijn bij bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Kijk ook eens op www.fundingyourbusiness.nl

Uitzending gemist?

Beluister hieronder de podcast of neem een kijkje op de site van Funding Your Business.

Direct de beste MKB Financiering?

Wilt u weten waar voor u de kansen liggen en welke financieringsoplossing voor uw bedrijf het beste passend is? Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen. Het kan met Credion.

New Business Radio
New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.