Credion als expert en spreker op de Dag van de Vastgoedfinanciering

Credion als expert en spreker op de Dag van de Vastgoedfinanciering

Op 21 september 2020 komt de financiële sector samen met de vastgoedsector. Voor zowel beleggers, ontwikkelaars, adviseurs en bouwers worden diverse actuele financieringsvraagstukken behandeld.

De Dag van de Vastgoedfinanciering, waar de financieringswereld ieder jaar samenkomt, is dit jaar in verband met het Coronavirus verplaatst naar het najaar. Het programma dat aanvankelijk zou plaatsvinden in maart is verschoven naar 21 september. Alle sprekers en experts zijn ook aanwezig op deze nieuwe datum. Er komen zelfs nieuwe sprekers bij, want iedereen wil zich laten horen in september. 

Vastgoedfinanciering in bijzondere tijden
De komende tijd staat de economie op z'n kop en zal er veel veranderen. U hoort deze dag wat de plannen van banken zijn en hoe zij de vastgoedsector bekijken, ook na de Coronacrisis. Zorg dat u erbij bent op 21 september, want financiering is nu belangrijker dan ooit!  

Veel facetten van vastgoedfinanciering komen aan bod deze dag. U stelt zelf uw eigen programma samen. In de ochtend heeft u keuze uit 18 experts voor een één-op-één tien minuten gesprek (zie rechterkolom voor de experts en hun expertise) en kunt u deelnemen aan de pre-lunchsessie van Mogelijk Vastgoedgfinancieringen. De middag bestaat uit diverse themasessies, u kiest zelf welke sessie het beste bij uw vraag past. 

Financieringsplein
Op de Dag van de Vastgoedfinanciering komen vastgoedfinanciers samen met vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en bouwondernemingen. Ontmoet deze dag 20 banken en intermediairs die aanspreekpunt zijn voor uw toekomstige financiering!

Presentatie

Als partner van de "Dag van de Vastgoedfinanciering" verzorgt Credion (Carlo van der Weg) een presentatie tijdens het hoofdprogramma (14.00 uur - parallelsessie 5):

Voor welke financiering moet je waar zitten?

  • Het financieren van vastgoed met of zonder alternatieve financiers.
  • De do’s en dont’s in vastgoedfinanciering en de mogelijkheden anno 2020.

Expert

Daarnaast zullen wij tijdens de Expert-meetings aandacht besteden aan: 

Optimaal uw vastgoed financieren in de huidige financieringsmarkt

  • Welke financieringsmogelijkheden zijn er
  • Welk type vastgoed kun je waar financieren


Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 te Nieuwegein

Komt u ook?

Klik hier voor het programma en meldt u nog aan!

Bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst te bezoeken. Neem dan contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek.