Credion als expert aanwezig op MKB Financiering Event op 8 oktober 2020

Credion als expert aanwezig op MKB Financiering Event op 8 oktober 2020

Welke financiering past bij jouw bedrijf? Waar moet je op letten zodat je ver weg blijft van woekerrentes? Hoe voorkom je dat je overdonderd wordt door onaangename verrassingen in de kleine lettertjes? 

Financiering is altijd een actueel thema voor ondernemers, ook tijdens deze coronacrisis. Het financieringslandschap is continu in beweging: financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende producten. Dit zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor ondernemers!

Gratis online event op donderdag 8 oktober

Veel ondernemers zien door de bomen het bos niet meer. En weten de weg naar alternatieve financiering lastig te vinden. Tijdens het online MKB Financiering Event op informeren o.a. ONL voor Ondernemers, Stichting MKB Financiering, Qredits, Voldaan en Credion jou als ondernemer over de mogelijkheden van alternatieve financiering. Op donderdag 8 oktober 2020 kun je van 9.30 – 13.00 uur gratis deelnemen aan expertsessies, roundtables en webinars.

Carlo van der Weg (directeur Credion Associatie) neemt van 11:50 – 12:50 uur deel aan de roundtable "Update voor (en door) intermediairs". Ronald Kleverlaan informeert u hier over het financieringslandschap. Hij gaat in gesprek met onder andere Bert Duurland (Stichting MKB Financiering), Lex van Teeffelen (Professor of Finance Hogeschool Utrecht) en Carlo van der Weg (Credion).

Expertsessie - chat met een Credion adviseur

Credion neemt ook deel aan de expertsessie. Mocht u dus vragen hebben, dan kunt u via de chat rechtstreeks vragen stellen aan onze financierings expert Edwin ten Cate (Manager Operations Credion)Meld je nu aan en chat met de experts via de chatbuttons op 8 oktober 2020.

Ben jij ondernemer en heb je start-, werk- of groeikapitaal nodig? Of zoek je in deze tijden een corona-overbruggingskrediet? Dan is dit gratis online event relevant voor jou!

Programma

Datum: donderdag 8 oktober 2020
Tijd: 09.30 - 13.00 uur
Locatie: online

Komt u ook?

Schrijf je nu gratis in en krijg toegang tot alle roundtables over het alternatieve financieringslandschap voor ondernemers, overbruggingskredieten en laat je inspireren door andere ondernemers in deze tijden van crisis.

Laat je tijdens de webinars meenemen in de financiële inzichten van experts op het gebied van crowdfunding, investeren, groeien en overleven in het huidige tijdperk.

Meld je nu aan en volg de roundtables en webinars via onderstaande buttons op 8 oktober 2020.