Credion Alphen aan den Rijn biedt financieringsoplossingen voor ondernemers

Credion Alphen aan den Rijn biedt financieringsoplossingen voor ondernemers

Foto: Kevin van Kempen en Jacob Nammensma (Credion Associatie)

Per heden heeft Kevin van Kempen zich als adviseur aangesloten bij Credion. Hij zal ondernemers in de regio Alphen aan den Rijn e.o. adviseren naar de meest optimale financieringsoplossing voor hun bedrijf.

Ook in deze tijd blijven ondernemers plannen maken. Ondernemers met een goed plan zijn kritischer over de invulling van hun financieringsbehoefte. Ze weten dat er tegenwoordig naast hun huisbankier tal van andere alternatieven zijn. Bij deze zoektocht naar de beste financieringsoplossing adviseren wij hen. “Als onafhankelijke adviseurs kijken we breder. Daarbij zijn ook combinaties met andere financieringsvormen mogelijk om zo tot een ideaal plaatje te komen’ geeft Kevin van Kempen aan.

Credion Alphen aan den Rijn e.o.

Het werkgebied Alphen aan den Rijn biedt volop kansen. “Bij de zoektocht naar de meest optimale bedrijfsfinanciering adviseer ik ondernemers graag om hun ambitie waar te maken. Als onafhankelijke adviseur kijk ik breder. Door toegang te hebben tot meer dan 90 verschillende geldbronnen, zijn er volop mogelijkheden voor de ondernemer om zijn ambitie waar te maken,” geeft Kevin van Kempen aan.

Kevin van Kempen heeft reeds jaren ervaring in de financiële wereld. “Na jaren te hebben gewerkt als accountmanager bij verschillende banken, vind ik het een uitdaging om vanuit een onafhankelijke rol ondernemers in de regio Alphen aan den Rijn te begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing” Vanuit zijn kantoor op de Europalaan 16 in Alphen aan den Rijn helpt hij u graag.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 90 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfs- en vastgoedfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert uw bedrijfs− & vastgoedfinanciering. Ook bij uw huisbankier.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Kevin van Kempen (06 21 17 44 97) | kvankempen@credion.nl .