Credion start met het Permanent Actueel programma van FOI voor  Credion adviseurs

Credion start met het Permanent Actueel programma van FOI voor  Credion adviseurs

Zakelijke adviesorganisatie Credion start met de landelijke introductie van Permanent Actueel voor de bij Credion aangesloten adviseurs. Om de deskundigheid van de Credion adviseurs verder te vergroten maakt Permanent Actueel vanaf nu integraal onderdeel uit van het opleidingspakket van Credion. Permanent Actueel is een online kennisplatform van opleidingspartner FOI waarmee invulling wordt gegeven aan de permanente educatie van de adviseurs. Door uitbreiding van kennis, zijn de adviseurs nog meer in staat ondernemers te voorzien van optimaal financieringsadvies.

Wat houdt Permanent Actueel in?

Permanent Actueel is een online platform waarop relevante actualiteiten uit de finance- én vastgoedbranche worden gedeeld, uitgediept en worden vertaald naar de praktijk van de financieringsadviseurs. Omdat de Credion adviseurs actief zijn in de zakelijke financieringsmarkt en de vastgoedfinancieringsmarkt, bieden we onze adviseurs toegang tot beide vakgebieden (zowel het finance- als het vastgoedplatform). Per vakgebied ontvangen de adviseurs eens per 2 weken een update. De update bestaat uit een artikel en/of video en een aantal vragen (3 tot 5 vragen). Hierdoor kan worden aangetoond dat de actualiteit is doorlopen en je als adviseur Permanent Actueel bent op je vakgebied. Voor de deelname aan dit online programma kunnen ook PE punten ontvangen voor veel beroepsorganisaties (o.a. bij de NBA, RB).

Kennis up-to-date

Permanent actueel is bedoeld voor adviseurs die werkzaam zijn in de zakelijke en/of vastgoed financieringsmarkt. Zowel bankmedewerkers, medewerkers bij alternatieve financiers, vastgoedprofessionals als onafhankelijke financieringsadviseurs maken gebruik van het platform. Het is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige wijze je kennis up-to-date te houden en te verdiepen en zo je klanten van het beste advies te kunnen voorzien. Het is makkelijk in gebruik en biedt nuttige voorbeelden en tips die toepasbaar zijn in de praktijk.

Zie het niet als ‘krant’, maar als kennisupdates die relevant zijn in het licht van de actualiteit. Bijvoorbeeld in de vastgoedbranche is transformatie nu actueel, je krijgt dan voorbeeldcases, informatie over splitsing en vergunningen via het platform zodat je het kunt toepassen voor je klanten.

Financieringsvraagstukken?

Wij brengen graag onze opgedane kennis in de praktijk. Heeft u financieringsvraagstukken of wilt u weten of uw bedrijf nog optimaal is gefinancierd? Neem contact op met een vestiging bij u in de regio. Wij staan u graag te woord.