Bereid u voor met de Credion Corona Financieringscheck voor ondernemers

Bereid u voor met de Credion Corona Financieringscheck voor ondernemers

De corona crisis begint nu veel MKB ondernemingen hard te raken. De getroffen maatregelen hebben bij veel bedrijven geleid tot omzetdaling en liquiditeitskrapte. Door de overheid zijn diverse regelingen in het leven geroepen om ondernemers zoveel mogelijk te ondersteunen. Maar werkelijkheid is dat deze regelingen u slechts een korte tijd helpen te overbruggen. Hoe regelt u dit voor de lange termijn? Credion helpt ook รบ hier graag bij.

Omdat een dergelijke situatie zich niet eerder heeft voorgedaan, is het zoeken naar passende maatregelen en oplossingen voor de voortgang van uw bedrijf. Het advies is dan ook: wacht niet af, bereid u voor (ook als u nog geen liquiditeitsproblemen heeft).

CoronaCheck

Credion, de financieringsspecialist voor elke ondernemer, beschikt over de actuele informatie en mogelijkheden bij overheid, banken en alternatieve financiers om u hierbij te begeleiden en adviseren. De CoronaCheck van Credion geeft inzicht in mogelijkheden en de noodzaak tot aanpassing van uw financiering.

Vraag hem nu aan!
De CoronaCheck is maatwerk. Iedere onderneming is uniek en daardoor dus ook de financieringsstructuur en -condities. Informeer naar de interessante prijsstelling van de CoronaCheck bij de vestiging in uw regio!

Corona-abonnement

Wilt u na het uitvoeren van de CoronaCheck regelmatig contact met uw financieringsspecialist voor advies en begeleiding bij uw financierings-vraagstuk(ken)? Dan kunt u gebruik maken van ons Corona-abonnement. De Credion adviseur heeft dan periodiek contact met u, ook na de crisis, over de voortgang van uw onderneming en uw financiering. Het voordeel hiervan is dat zo snel kan worden ingespeeld op veranderingen in de markt of uw financiering.

U wilt meer weten!

Ga met uw financieringsspecialist om tafel (dit kan ook online uiteraard) en beoordeel wat voor u de beste resultaten geeft. Wilt u een complete check van uw bedrijfsfinanciering? Of wilt u meer weten over de diensten van Credion, neemt u dan contact met ons op met een vestiging bij u in de regio.

Klik hier voor onze Credion Corona Financieringscheck flyer.