Nieuwsbrief Credo, jaargang 20, nummer 1

Nieuwsbrief Credo, jaargang 20, nummer 1

Credion adviseurs zijn de specialisten om in crisistijd uw financiering succesvol te realiseren. Juist in deze tijd staan wij dagelijks in contact met ruim 90 financiers om de actuele financieringsmogelijkheden voor u als ondernemer te organiseren. Met deze kennis kunnen we samen met u de juiste informatie samenstellen voor een succesvolle kredietaanvraag.

Voor het realiseren van mooie plannen is geld nodig. Voorheen kon je gewoon naar je bank gaan voor het (her)financieren van je plannen, maar vaak willen ze slechts een deel van het totaal benodigde bedrag lenen. Een alternatieve financiering kan dan uitkomst bieden. Een onafhankelijk financieel expert kan hierbij helpen. Deze kan van tevoren inschatten waar de obstakels liggen en daarop anticiperen. Credion helpt u graag met uw financieringsvragen.

Nieuwsbrief Credo

In deze nieuwsbrief geven wij u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder ander een aantal praktijkcases en introduceert Fundion nieuwe MKB- en Vastgoedfnancieringen.

Klik hier voor de digitale nieuwsbrief

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.