Credion Haarlem maakt ambities waar!

Credion Haarlem maakt ambities waar!

Per heden zijn Stefan Meijer en Musse Frai als adviseurs aangesloten bij Credion Haarlem. Bij aanvang zullen zij gezamenlijk optrekken met de huidige adviseurs van Credion Haarlem MB RV. Per 1 oktober 2020 nemen zij vervolgens de franchise over.

Credion Haarlem MB RV is sinds 2018 actief in de regio Haarlem. Jan Herman Lap (regio IJmond), Maarten-Jeroen den Boer (regio Haarlem) en Marco de Wit (regio Haarlem) adviseren hier reeds vele ondernemers vanuit respectievelijk Uitgeest en Heemstede. Tot 1 oktober 2020 blijven zij actief in de regio.

De MKB financieringsmarkt heeft zich in een hoog tempo ontwikkeld. Ondernemers met een goed plan zijn kritischer over de invulling van hun financieringsbehoefte. Ze weten dat er tegenwoordig naast hun huisbankier tal van andere alternatieven zijn. Bij deze zoektocht naar de beste financieringsoplossing adviseren wij hen. “Als onafhankelijke adviseurs kijken we breder. Daarbij zijn ook combinaties met andere financieringsvormen mogelijk om zo tot een ideaal plaatje te komen’ geeft Stefan Meijer aan.

Uitbreiding

Het werkgebied Haarlem biedt volop kansen. Om nóg meer ondernemers in de regio te adviseren en begeleiden naar de beste bedrijfs- en vastgoedfinancieringsoplossing hebben Stefan Meijer en Musse Frai zich aangesloten bij Credion.

“Het centraal stellen van de ondernemer is voor mij een belangrijk punt. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan binnen het bankwezen, was voor mij dit het moment om dan nu ook echt die ondernemer centraal te stellen en diens ambities waar te maken. Vanuit mijn onafhankelijke positie en toegang tot meer dan 90 verschillende geldbronnen, kan ik ondernemers adviseren en begeleiden bij het financieringstraject,” geeft Stefan Meijer aan.

Musse Frai geeft aan: “Na jaren te hebben gewerkt als accountmanager bij een bank, vind ik het een uitdaging om vanuit een onafhankelijke rol ondernemers in de regio Haarlem te begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing. Wij zullen dit realiseren vanuit ons kantoor aan de Kennemerlaan 89 in IJmuiden”.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 90 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfs- en vastgoedfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Stefan Meijer (06 14 81 09 95) | smeijer@credion.nl of Musse Frai (06 14 80 62 99|) | mfrai@credion.nl