Credion als partner aanwezig bij Woonfonds informatiebijeenkomst Woningverhuur in Maastricht

Credion als partner aanwezig bij Woonfonds informatiebijeenkomst Woningverhuur in Maastricht

Op 16 april 2020 wordt in het Van der Valk Hotel Maastricht door Woonfonds de informatiebijeenkomst Woningverhuur georganiseerd. Vastgoed kan een goede investering zijn. Maar wat komt er allemaal bij kijken? Tijdens deze bijeenkomst wordt u geheel vrijblijvend meegenomen in het aankoopproces, de financiering en beheer van een verhuurde woning.

Credion Zuid Limburg en Credion Noord- en Midden Limburg zijn als partner aanwezig, om ondernemers te informeren over de verschillende financieringsmogelijkheden.

Een woning kopen om te verhuren

Uw vermogen op een spaarrekening laten staan levert momenteel nauwelijks iets op. Alternatieven zijn geld beleggen in aandelen of extra aflossen op uw hypotheek. Tijdens deze bijeenkomst houden wij u ook een andere mogelijkheid voor: investeren in vastgoed. De huidige woningmarkt biedt volop kansen. De vraag naar woningen voor de verhuur onder particulieren is daarom de laatste jaren fors gestegen.

Is een woning kopen om te verhuren iets voor u?

Een woning kopen om te verhuren kan een interessante investering zijn. Het is tegenwoordig veel laagdrempeliger. U kunt er ook mensen mee helpen. Help bijvoorbeeld uw kind aan een geschikte studentenkamer. Of koop de woning van familie of vrienden en verhuur de woning vervolgens aan hen.

Wij nemen u mee in alles rondom woningverhuur

Hoe vindt u het juiste pand? Hoe kunt u deze koop financieren en wat is uw rendement? Wat zijn de rechten en plichten van uw huurder, maar ook van u als verhuurder? De risico's en kansen worden ook onder de loep genomen. Een avond boordevol informatie, zodat u een goede overweging kunt maken of woningverhuur iets voor u is! Of om misschien al een extra pand te kopen.

Komt u ook?

Datum: 16 april 2020
Tijd: 19.00 - 22.30 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Maastricht | Nijverheidsweg 35 | 6227 AL Maastricht

Klik hier voor meer informatie over de informatiebijeenkomst Woningverhuur. Of klik hier om u direct aan te melden.

Credion

Credion Zuid Limburg en Credion Noord- en Mdden Limburg zijn tijdens deze avond ook aanwezig. Maak kennis met onze adviseurs en krijg antwoord op uw financieringsvraagstukken. Kom erachter dat er meer financieringsmogelijkheden zijn dan u denkt!

Tot ziens in Maastricht!