Credion Apeldoorn breidt in korte tijd weer uit

Credion Apeldoorn breidt in korte tijd weer uit

Foto: Carola Groenendijk en John Hoven.

Per 1 januari 2020 is Carola Groenendijk toegetreden als adviseur bij Credion Apeldoorn. Samen met John Hoven en Petra Lichtenberg zullen zij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies.

In korte tijd heeft Credion Apeldoorn zijn team weten uit te breiden. John Hoven geeft aan: “De markt voor zakelijke financieringen is volop in beweging. Het werkgebied Apeldoorn biedt volop kansen. Wij hebben de afgelopen jaren al vele ondernemers mogen adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing. Door uitbreiding kunnen wij nog meer ondernemers van dienst zijn.”

Carola Groenendijk heeft ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening. Vanuit Apeldoorn zal zij ondernemers adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossingen.

Carola Groenendijk geeft aan: “Na een periode als Credion adviseur in de regio Arnhem gewerkt te hebben, verplaats ik mijn uitvalsbasis naar Apeldoorn. Deze regio heeft een grote diversiteit aan bedrijven in de handel en industrie en de agrarische sector. Genoeg mogelijkheden om bedrijven een onafhankelijk financieringsadvies te bieden. Ik verheug me op de constructieve samenwerking met John Hoven en Petra Lichtenberg. Samen gaan we Credion sterk neerzetten in Apeldoorn en omgeving.“

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 90 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Carola Groenendijk, Petra Lichtenberg of John Hoven via telefoon (055) 303 00 09 of mail apeldoorn@credion.nl.