Credion Rotterdam realiseert eerste vastgoedtransactie met de Casarion Verhuurhypotheken.

Credion Rotterdam realiseert eerste vastgoedtransactie met de Casarion Verhuurhypotheken.

Foto vlnr: Jeroen Bastiaansen (Casarion), Art van Bruggen (Fundion), Robert Grassinger (Casarion), Frank Geelhoedt (Credion), Bob Corstens (Casarion) Arco ten Klooster (Casarion)

Onlangs is Casarion in nauwe samenwerking met Fundion en Credion gestart met een nieuwe verhuurhypotheek voor de Nederlandse markt.

Deze week was Frank Geelhoedt, adviseur van Credion Rotterdam, bij Casarion op kantoor. Een mooie gelegenheid om Frank Geelhoedt nog even in het zonnetje te zetten, omdat hij in december 2019 de eerste vastgoedtransactie heeft gedaan met de Casarion Verhuurhypotheek.

Casarion

Casarion is een kredietverstrekker die zich uitsluitend richt op de zakelijke markt en werkt exclusief samen met Credion. Onze Verhuurhypotheek is geschikt voor professionele beleggers die financiering zoeken voor één of meer huurwoningen. Zoekt u een geschikte hypotheek voor uw beleggingspand? Bij ons kunt u terecht voor iedere nieuwe investering in residentieel vastgoed, maar ook voor de (her)financiering van uw bestaande woningenportefeuille.

Meer weten?

Wilt u weten waar voor u de kansen liggen? Of heeft u vragen over de Casarion Verhuurhypotheek? Neem vrijblijvend contact op met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.