Credion Regio Zwolle breidt uit

Credion Regio Zwolle breidt uit

Foto vlnr: Reinier Massaar en Jaco Vervat

Per 6 januari 2020 is Jaco Vervat toegetreden als partner bij Credion Regio Zwolle. Samen met Reinier Massaar zullen zij ondernemers in de regio adviseren en begeleiden bij verschillende zakelijke financieringsvraagstukken.

Om nóg meer ondernemers in de regio te voorzien van optimaal financieringsadvies heeft Jaco Vervat zich als partner aangesloten bij Credion Regio Zwolle. “Na jaren te hebben gewerkt in verschillende functies, waarbij de ondernemer altijd centraal stond, vind ik het nu een uitdaging om vanuit een onafhankelijke rol mijn expertise en ervaring in te zetten voor de ondernemers in de regio Zwolle. Mijn motto is: ondernemers helpen in het ondernemerschap”, geeft Jaco Vervat aan.

Nieuwe financieringsoplossingen

“Binnen het MKB is een sterke behoefte aan nieuwe financieringsoplossingen”, stelt Reinier Massaar. “Deze zijn er al wel, maar worden niet voldoende gevonden door het MKB. Credion heeft inmiddels toegang tot meer dan 90 verschillende financiers. Stel je een ondernemer de vraag hoeveel hij er kent, dan houdt het op bij 4-5. Het brengen van financieringsopties is dus een belangrijke toegevoegde waarde die wij als Credion bieden naast het creëren van betere inkoopvoorwaarden.”

Credion

Credion is gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. Met toegang tot ruim 90 verschillende geldverstrekkers, kunnen verschillende financieringsoplossingen worden gerealiseerd. Dit kunnen bijvoorbeeld oplossingen zijn bij (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door Credion haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: "Crediion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".

Meer weten?

Wilt u meer weten over de CREDION vestiging in de regio Zwolle, dan kunt u contact opnemen met Reinier Massaar 06 26 43 60 26 of rmassaar@credion.nl of Jaco Vervat 06 83 38 90 91 of jvervat@credion.nl.