Credion Friesland breidt uit

Credion Friesland breidt uit

vlnr: Rene van de Graaf en André Spa

Per januari 2020 heeft André Spa zich als adviseur aangesloten bij Credion Friesland. Samen met René van de Graaf en Ronald Seinen zullen zij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies.

De MKB financieringsmarkt heeft zich in een hoog tempo ontwikkeld. Naast de reguliere banken zijn verschillende alternatieve aanbieders toegetreden. Kies daar als ondernemer maar eens snel de best passende uit voor je bedrijf, tegen de beste voorwaarden. Een onafhankelijk financieel adviseur als Credion kan hier de oplossing bieden. Credion heeft inmiddels toegang tot meer dan 90 verschillende financiers. Het brengen van financieringsopties is dus een belangrijke toegevoegde waarde die wij als Credion bieden naast het creëren van betere inkoopvoorwaarden.”, geeft René van de Graaf aan.

Uitbreiding

Het werkgebied Friesland biedt volop kansen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor Credion met haar maatwerkoplossingen. Tijd om Credion Friesland te versterken met nog meer ervaring, kennis en kunde op het gebied van bedrijfsfinancieringen.

André Spa is al een aantal jaren actief als (financieel) adviseur voor veel verschillende bedrijven. Hij heeft daarnaast zijn eigen bedrijf gehad om ondernemingsplannen te schrijven en heeft een bedrijf gehad in de handel van ijskarren en ijsbereidingsmachines. Hij kan dus ondernemers ook assisteren bij het schrijven van ondernemingsplannen en heeft de nodige ervaring als ondernemer. Aansluiting bij Credion is dan ook een logische stap in zijn carriere. “Credion is een organisatie die flink aan de weg timmert, goede financieringspartners heeft en die net als de ondernemer oog heeft voor de behoeften van de klant”, geeft André Spa aan.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 90 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met René van de Graaf (06 21 86 03 62), Ronald Seinen (06 51 34 41 05), André Spa (06 40 89 94 99) of kantoor (058) 202 71 15 of mail friesland@credion.nl . Kijk ook eens op www.credion.nl voor meer informatie.