Credion Deventer-Zutphen breidt uit

Credion Deventer-Zutphen breidt uit

Foto: Richard Buitink

Per heden heeft Richard Buitink zich als adviseur aangesloten bij Credion Deventer-Zutphen. Vanuit de vestigingen in Deventer en Zutphen gaat hij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies.

De MKB financieringsmarkt heeft zich in een hoog tempo ontwikkeld. Naast de reguliere banken zijn verschillende alternatieve aanbieders toegetreden. Vanwege de kennis en kunde over deze verschillende aanbieders, is het voor een ondernemer erg lastig een passende aanbieder uit te kiezen en ook nog tegen de beste voorwaarden. Een onafhankelijk financieel adviseur als Credion kan hier de oplossing bieden.

Uitbreiding

Het werkgebied Deventer-Zutphen biedt volop kansen. Om nóg meer ondernemers in de regio te voorzien van optimaal financieringsadvies heeft Richard Buitink zich aangesloten bij Credion Deventer-Zutphen. “Na jaren te hebben gewerkt als zakelijk accountmanager bij banken in de regio en als zelfstandig financieringsspecialist, waarbij de ondernemer altijd centraal stond, vind ik het een uitdaging om vanuit een onafhankelijke rol ondernemers in de regio Deventer-Zutphen te begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing”, geeft Richard Buitink aan.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 90 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Richard Buitink (06 10 90 55 16), via kantoor (0570) 24 40 18 of per mail deventer@credion.nl