Credion Apeldoorn breidt uit

Credion Apeldoorn breidt uit

Foto vlnr: John Hoven en Petra Lichtenberg

Per 1 januari 2020 is Petra Lichtenberg toegetreden als adviseur bij Credion Apeldoorn. Samen met John Hoven zullen zij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies.

De markt voor zakelijke financieringen is volop in beweging. Enerzijds door de aanhoudende economische groei en anderzijds door de ontwikkelingen bij banken en alternatieve financiers. Het werkgebied Apeldoorn biedt volop kansen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor Credion met haar maatwerkoplossingen. Daarom hebben Petra Lichtenberg en Credion Apeldoorn elkaar de hand gegeven. Petra Lichtenberg heeft ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening. Vanuit Apeldoorn zal zij ondernemers adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossingen.

Petra Lichtenberg geeft aan: “Na een aantal mooie jaren bij de vestiging in Rotterdam maak ik nu de switch naar Apeldoorn. Apeldoorn biedt goede omstandigheden om te ondernemen en heeft dan ook een brede economische basis van hoogwaardige bedrijven in verschillende sectoren. Een ideale en mooie plek om te werken. Ik verheug me dan ook op de samenwerking met John Hoven en ben ervan overtuigd dat we samen nog meer MKB ondernemers kunnen helpen bij het realiseren van hun ambities. Dus ik zeg ‘gewoon even Apeldoorn bellen’ ”.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 90 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Petra Lichtenberg of John Hoven via telefoon (055) 303 00 09 of mail apeldoorn@credion.nl.