Bezoek Credion op Finance Me 2020 in Vlissingen

Bezoek Credion op Finance Me 2020 in Vlissingen

Noteer in uw agenda: 10 februari 2020 

Kom naar Finance Me?! op 10 februari 2020 en ontdek nieuwe (innovatie) financieringsmogelijkheden

De wereld is veranderd. Financiering is niet vanzelfsprekend, maar van groot belang. Mogelijkheden zijn vaak onbekend, maar nog steeds aanwezig. Welke kansen en opties zijn er? Het Finance Me?! event geeft antwoord op die vraag. 

Ben jij op zoek naar (innovatie)financiering voor jouw innovatie of bedrijfsidee? Of groeit je bedrijf en zoek je naar nieuwe financieringsmogelijkheden? Na het succes van de eerste editie van Finance Me?! in 2019, organiseren Impuls Zeeland en Dockwize de tweede editie van Finance Me?! op maandag 10 februari 2020. Kom naar het event en ontdek alle mogelijkheden van (innovatie)financiering.

Onder andere fondsmanagers, investeerders, accountants en ervaringsdeskundigen presenteren zich tijdens dit evenement op een financieringsmarkt en lichten de mogelijkheden van verschillende financieringsvormen toe. Daarnaast is het mogelijk om één op één in gesprek te gaan en de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Een unieke kans, want wanneer vind je al deze partijen bij elkaar?

Komt u ook?

Datum: Maandag 10 februari 2020
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Dockwize, Edisonweg 41B, Vlissingen

Klik hier voor de route en het programma.

Credion

Credion is tijdens deze dag ook aanwezig met een stand op de Financieringsmarkt. Bezoek onze stand en maak kennis met onze adviseur. Wij beantwoorden hier graag uw financieringsvraagstukken. En kom erachter dat er meer financieringsmogelijkheden zijn dan u denkt!

Tot ziens in Vlissingen!

Klik hier voor meer informatie over Finance Me?!. Of klik hier om u direct gratis aan te melden.