Credion Gouda-Woerden breidt uit naar Lopikerwaard

Credion Gouda-Woerden breidt uit naar Lopikerwaard

Foto: Cees Loef (Avant Groep), Michel Bierhuizen en Jacob Nammensma ondertekening contract

Credion Gouda-Woerden heeft haar werkgebied uitgebreid om vanaf 2020 ook MKB ondernemers in de Lopikerwaard van optimaal financieringsadvies te kunnen voorzien.

Vliegende start

Michel Bierhuizen, mede Credion franchisenemer (onderdeel van de Avant Groep) geeft aan: 'We hebben vanaf 2017 een vliegende start gehad. Onze focus lag toen op de regionale markt in de driehoek Gouda-Woerden-Oudewater. We bedienen veel MKB ondernemingen in deze regio en adviseren en begeleiden ze naar de best passende MKB financieringsoplossing, óók bij de huisbankier. 

Regio Lopikerwaard

Door onze kennis, inkoopvoordeel (jaarlijks doet Credion ruim €1 mrd aan MKB financieringen) en toegang tot ruim 90 geldverstrekkers, realiseert Credion financieringsconstructies waar de ondernemer zelf nog niet aan heeft gedacht. Dit, aangevuld met een betere prijs en passende voorwaarden resulteerde in een toename van de behoefte naar op maat financieringsadvies van Credion. Reden voor ons om vanaf 2020 onze scope te verbreden en Credion ook in de regio Lopikerwaard op de kaart te zetten. De uitdaging gaat erin zitten om snel meerdere adviseurs aan te trekken die zich thuis voelen bij het MKB en ervaring hebben in MKB financieringen. Maar hier hebben we alle vertrouwen in dat we deze zullen verwelkomen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Michel Bierhuizen of Henri Blokland via telefoon (085) 273 22 10 of mail gouda@credion.nl.