Nieuwsbrief Credo, jaargang 19, nummer 2

Nieuwsbrief Credo, jaargang 19, nummer 2

Binnen de financiële wereld doen zich nog steeds vele wijzigingen voor. Maar is en blijft dit voor u nog wel overzichtelijk? De kennis en kunde over de verschillende beschikbare financiële producten wordt er niet makkelijker op. Voor het realiseren van mooie plannen is geld nodig. Voorheen kon je gewoon naar je bank gaan voor het (her)financieren van je plannen, maar vaak willen ze slechts een deel van het totaal benodigde bedrag lenen.

Een alternatieve financiering kan dan uitkomst bieden. Een onafhankelijk financieel expert kan hierbij helpen. Deze kan van tevoren inschatten waar de obstakels liggen en daarop anticiperen. Credion helpt u graag met uw financieringsvragen.

Nieuwsbrief Credo

In deze nieuwsbrief geven wij u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder ander een aantal praktijkcases en introduceert Fundion nieuwe MKB- en Vastgoedfnancieringen.

Klik hier voor de digitale nieuwsbrief

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.