Credion wordt Premium Partner bij Ebury!

Credion wordt Premium Partner bij Ebury!

In 2015 is Ebury een samenwerking aangegaan met de financieringsadviseurs van Credion. De afgelopen jaren heeft Ebury veel klanten mogen verwelkomen via Credion en daarom zijn we een nieuw contract aangegaan! Credion mag zich nu officieel 'Premium Partner' noemen van Ebury.

Met Ebury's recent opgehaalde investering van €400 miljoen zullen zij nog meer investeren in de verdere uitbreiding van hun klantenbestand en de ontwikkeling van de financieringsproduct en valutadiensten.

Credion en Ebury zullen er samen voor zorgen dat we de komende jaren nóg meer ondernemers kunnen voorzien van een passende inkoopfinanciering!

Ebury

Ebury is een internationaal fintech bedrijf en één van Europa's snelst groeiende Fintechs. Wij bieden financiële diensten voor organisaties die internationaal ondernemen.

  • Internationaal betalingen: Ebury biedt u toegang tot meer dan 130 valuta’s, waardoor uw organisatie in vrijwel ieder land in de lokale valuta kan betalen. Onze hechte samenwerking met vooraanstaande banken stelt u in staat om ook te handelen met veel derde wereld valuta.
  • Valutarisico afdekken: Ebury werkt met een persoonlijke aanpak. Wij leren uw organisatie, handelswijze en de mate waarin u risico’s wilt nemen kennen. Met deze aanpak helpen wij met het opzetten van een valuta risicomanagementstrategie die bij u past.
  • Handelsfinanciering: Aanvullende inkoopfinanciering wanneer u liquiditeitskrapte ervaart. 
  • Ebury Online: Via het door ons zelf ontwikkelde platform kunnen  organisaties internationale betalingsopdrachten geven, historische  transacties raadplegen. Via ieder device kunt u altijd de status van  uw transacties en betalingen controleren.

Weten waar voor u de kansen liggen?

Weten of de producten van Ebury voor u geschikt zijn. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.