Samenwerking Credion en Funding Circle helpt ondernemers met de volgende stap!

Samenwerking Credion en Funding Circle helpt ondernemers met de volgende stap!

Funding Circle en Paul van Tuijl, adviseur bij Credion, brachten onlangs een bezoekje bij ondernemer Lambert Kuiper, directeur van Livera. Hij kwam via zijn financieel adviseur Paul van Tuijl bij Funding Circle terecht en sloot een lening af voor de verbouwing van zijn nieuwe winkelpand.

Credion, gewaardeerd partner van Funding Circle

Funding Circle werkt met verschillende partners, zoals Credion, om ondernemers te kunnen voorzien van de benodigde financiering om te blijven groeien. Credion is een franchise organisatie, die ondernemers begeleidt bij het aanvragen van bedrijfsfinanciering. Zij helpen ondernemers door werk uit handen te nemen en met hen te brainstormen over een voor de ondernemer zo passend mogelijk financieringstraject.

Paul van Tuijl is sinds 2017 officieel franchisenemer van zijn eigen Credion vestiging in Maashorst. Hij ondersteunt ondernemers bij het aanvragen van bedrijfsfinancieringen in alle mogelijke vormen en combinaties. Paul zorgt voor de juiste afstemming tussen alle partijen en begeleidt ondernemers bij het hele financieringstraject. Er zitten ruim 90 geldverstrekkers bij Credion aangesloten waardoor ondernemers altijd een passend en eerlijk advies ontvangen.

Zo hielp hij dit keer Lambert Kuiper, directeur van Livera. Een van de grotere lingerieketens van Nederland. Lambert stapte naar Paul voor advies, aangezien hij bij de banken geen financiering toegekend kreeg en op zoek was naar financiering voor het verbouwen van zijn nieuwe winkelpand. Paul adviseerde hem via Funding Circle een lening af te sluiten. Met een tevreden adviseur en een tevreden ondernemer blikten wij terug op het proces.

Wil jij weten waarom Paul zich aansloot bij het Funding Circle netwerk en hoe hij Lambert Kuiper aan financiering hielp?

Bekijk hier Paul zijn verhaal:

Bron: Funding Circle - door Leslie Korteweg