Credion samen met FOI te gast bij RTLZ programma How it's done

Credion samen met FOI te gast bij RTLZ programma How it's done

Op zaterdag 26 oktober 2019 om 17.00 uur is Credion samen met FOI te zien in het RTLZ - programma "How it's Done". Het onderwerp dat hier centraal staat zijn de opleidingen van het FOI.

Credion & FOI

Voor de Credion organisatie staat de deskundigheid van de adviseurs hoog in het vaandel”, aldus Carlo van der Weg, directeur Credion. “Als adviseur van Credion moet je ondernemers kunnen adviseren in hybride financieringsoplossingen. De adviseurs moeten kunnen anticiperen op de huidige marktsituatie waarin de financierbaarheid van een investeringsplan steeds meer een uitdaging vormt. Door het permanent educatie programma van FOI, geven we op deze manier invulling aan een kwaliteitsgarantie richting de markt en geldverstrekkers.

RTLZ - How It’s Done

Een half uur inspireerde ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren. De kijker wordt meegenomen binnen verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen van de verschillende ondernemers.

Het programma reist het land door om allerhande bedrijven in Nederland in beeld te brengen en de ondernemers achter deze succesvolle bedrijven te spreken en belicht elke aflevering een ander thema.

Kijkt u ook?

26 oktober 2019:   17.00 - 17.30 uur
29 oktober 2019:   16.30 - 17.00 uur
31 oktober 2019:   10.30 - 11.00 uur
1 november 2019: 07.30 - 08.00 uur

Een bedrijfsfinanciering op maat

Wij financieren elke dag ambitie. En dat gaat altijd op maat. Een goede bedrijfsfinanciering past bij de wensen en plannen van de ondernemer, houdt in de voorwaarden rekening met meerdere factoren en wordt afgesloten met een goed gevoel. Dat is waarom wij onze klanten eerst heel goed willen leren kennen, meedenken en meewerken aan de betreffende plannen en pas dan de beste deal voorleggen.

Door ons uitgebreide netwerk met meer dan 90 financieringsbronnen is die beste deal overigens ook gelijk het scherpste voorstel in tarief. Want geld lenen kost geld. Maar dan wel zo min mogelijk wat ons betreft.

Maak kennis met onze financierings specialisten door vrijblijvend een afspraak te maken bij een kantoor in uw regio.