Credion opent nieuwe vestiging in Amersfoort

Credion opent nieuwe vestiging in Amersfoort

Foto vlnr: Christiaan Baan, Marco Wijntjes en Jacob Nammensma (Credion Associatie BV)

Vanaf heden is Credion vanuit Amersfoort ook in de regio Eemland actief. Credion is gespecialiseerd in het realiseren van financieringsoplossingen voor ondernemers en vastgoedeigenaren.

Vanuit hun kantoor aan de Zonnehof 23 in Amersfoort houden Christiaan Baan en Marco Wijntjes zich actief bezig met het adviseren en realiseren van financieringsoplossingen voor ondernemers. Beiden hebben een bancaire achtergrond, ieder hun eigen expertise en samen richten zij zich op MKB-ondernemers en ondernemers in vastgoed zoals beleggers, ontwikkelaars en bouwers.

Actuele ontwikkelingen

“Het financieringslandschap is sinds de laatste crisis behoorlijk veranderd en is nog steeds volop in beweging. De bekende banken zijn behoudender geworden, door wet- en regelgeving voor een belangrijk deel intern gericht en vertrouwde aanspreekpunten zijn na vele reorganisaties nagenoeg verdwenen. Tegelijkertijd zijn veel nieuwe -gespecialiseerde- financiers op de Nederlandse markt actief geworden en zijn nieuwe financieringsvormen ontstaan”, geeft Christiaan aan.

Marco: “Gevolg is dat het voor ondernemers die hun ideeën en toekomstambities willen realiseren,  veel complexer en tijdrovender is geworden om de benodigde financiering rond te krijgen. Als Credion Amersfoort spelen wij hierop in door ondernemers te ondersteunen bij het realiseren en/of optimaliseren van hun bedrijfsfinancieringen.”

Financieringsoplossingen

Christiaan: “Wij begeleiden alle denkbare soorten financieringen van zakelijke investeringen zoals: bedrijfshuisvesting, machines, wagenpark, inventaris, voorraden, debiteuren en overnames. Naast de bekende bancaire financieringsvormen werken wij met alternatieven als factoring, leasing en crowdfunding. Steeds vaker wordt hier een optimale maatwerkcombinatie tussen gemaakt.”

Marco: “Naast de financiering van nieuwe investeringsplannen kunnen wij ook bestaande financieringsstructuren optimaliseren en toekomstbestendig maken. Voor vastgoedondernemers leveren wij maatwerk als het gaat om financiering van de aankoop, verbouwing, verduurzaming of herontwikkeling van vastgoed. Of het nu gaat om een enkel woonobject, commercieel vastgoed (winkels, kantoor- en bedrijfsruimte) of een complete vastgoedportefeuille: wij begeleiden en ontzorgen ondernemers vanaf de investeringsbeslissing tot het passeren bij de notaris.”

Complete dienstverlening

Christiaan: “En ook daarna stopt onze dienstverlening niet. Er kunnen altijd zaken gedurende de looptijd van de financiering veranderen die om aanpassing vragen. Het is en blijft maatwerk en mensenwerk. Voor andere ondernemerszaken zoals woonhuisfinanciering, verzekeringen en pensioenen werken wij samen met een vaste Amersfoortse partner. Kortom: met onze combinatie van kennis, ervaring, lokale aanwezigheid en betrokkenheid en de kracht van Credion kunnen ondernemers voor alle financiële zaken bij ons terecht. Wij regelen het graag en goed!”

Credion

Credion is de nummer 1 van Nederland op het gebied van financieringen voor ondernemers. Met ruim 100 adviseurs verdeeld over meer dan 50 vestigingen hebben wij een landelijk netwerk dat ieder jaar ruim EUR 1 miljard aan zakelijke financieringsoplossingen realiseert. Dit al sinds 2001. Wij kennen de markt goed, zijn lokaal betrokken en hebben met ruim 90 verschillende binnenlandse en buitenlandse financiers raamwerkovereenkomsten. De voordelen hiervan zijn -door onze omvang en positie- betere condities en voorwaarden en kortere doorlooptijden voor onze klanten. Wij zijn 100% onafhankelijk en dienen het belang van onze opdrachtgever: de ondernemer en zijn bedrijf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze nieuwe Credion vestiging dan kunt u contact opnemen met Christiaan Baan (06 34 73 54 23) en Marco Wijntjes (06 20 97 64 62) of via info@credion.nl of 033-2003141.