Credion als partner op de Rotterdamse Vastgoeddag 2019

Credion als partner op de Rotterdamse Vastgoeddag 2019

Op woensdag 30 oktober 2019 wordt de Rotterdamse Vastgoeddag georganiseerd in het Inntel Hotels Rotterdam Centra.

Rotterdam groeit en bloeit als nooit tevoren. Er is aanhoudend grote vraag naar kantoren, bedrijfsruimten en woningen. De stad profiteert van zijn ligging: dicht bij de belangrijkste (water)wegen. Maar ook de naar verhouding lage vastgoedprijzen doen een forse duit in het zakje. Daar komt bij dat het gemeentebestuur snel en faciliterend optreedt voor vastgoedpartijen die interessante plannen hebben. Niet voor niets is Rotterdam ook de bakermat van de hoogste woontorens en herbergt het met De Rotterdam het grootste multifunctionele complex van ons land.

Dat de stad innovatief is blijkt wel uit het feit dat Rotterdam door de Europese Commissie is gekozen als één van de zes steden die kans maakt op de titel 'Innovatiehoofdstad van Europa' (iCapital). Daarnaast is Rotterdam gekozen als de locatie waar het Songfestival 2020 plaatsvindt. Een grote Europese (h)erkenning voor de stad. 

Rotterdamse Vastgoedman- en vrouw

Op deze inspirerende middag waar Rotterdam centraal staat hoort u van direct betrokkenen de actuele stand van zaken. Aan het einde van de middag reiken de Rotterdamse Vastgoedman en -vrouw van vorig jaar de Award Rotterdamse Vastgoedman en -vrouw 2019 uit.

Kennismaken?

Credion is op deze dag aanwezig op het Vastgoedplein. Zullen we kennismaken?

Datum: 30 oktober 2019
Locatie: Inntel Hotels Rotterdam Centre (panoramazaal), Leuvehaven 80, Rotterdam
Programma: 12.00 - 17.00 uur. Klik hier voor het programma van de dag.

Meer weten?

Meldt u nu aan! Wij zien u graag op het Vastgoedplein! Onze adviseurs staan u graag te woord over uw financieringsvraagstukken. Bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst te bezoeken. Neem dan contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek.