Op zoek naar een mooie bedrijfslocatie in Waddinxveen?

Op zoek naar een mooie bedrijfslocatie in Waddinxveen?

Onlangs zijn Credion Gouda-Woerden-Oudewater en Boer Makelaardij te Gouda een samenwerking aangegaan.

Bij Rhynleve Vastgoed BV gaat het project "De Groene Henegouwer" in de verkoop. Boer Makelaardij verzorgt de verkoop van deze duurzame bedrijfsunits en Credion Waddinxveen verzorgt de financieringsbegeleiding van dit project.

De Groene Henegouwer

Project “De Groene Henegouwer” zijn 38 gebruiksklare duurzame bedrijfsunits op een toplocatie in Waddinxveen aan de voet van de hefbrug pal langs de provinciale weg N207. De units worden standaard voorzien van eigen zonnepanelen. Het terrein wordt beveiligd met hekwerk, elektrische schuifpoort en camerabewaking.

Units inclusief verdieping vanaf 120m2 tot 250m2 met de mogelijkheid units aan elkaar te koppelen voor een groter oppervlak, op eigen grond, vol eigendom.

Prijzen vanaf € 144.870,- tot € 308.500,-. Uitgebreide meer- en minderwerk mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Kom naar de open dag op zaterdag 5 oktober van 12 tot 14 uur bij de Boer Makelaardij te Gouda aan de Meridiaan 39.

Klik hier voor de Flyer Open dag, zaterdag 5 oktober 2019

Klik hier voor meer informatie.

Bij voldoende belangstelling geplande start bouw in maart 2020.

Credion

Credion realiseert geld om te ondernemen. Credion is proactief en biedt financieringsoplossingen waar u als ondernemer wellicht niet aan hebt gedacht. Wij zijn uw gesprekspartner voor al uw financieringszaken.

Ondernemen is kansen zien en pakken. In onze pragmatische benadering staat uw belang altijd voorop. Ondernemen is ook samenwerken, daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en een nauwkeurige afstemming, zodat we snel een financieringsoplossing vinden die past bij uw ambities.

Rendement als uitgangspunt
De vastgoedmarkt is de afgelopen jaren stevig in beweging geweest. Maar eigenlijk is deze tak van sport altijd onderhevig aan verandering. U weet ook dat investeren in vastgoed over het algemeen een perspectief op de lange termijn vraagt. Uw verwachtingen op het gebied van rendement nemen we mee in het vinden van de juiste financiering voor uw vastgoed. Om dit rendement te borgen, zijn de voorwaarden van een vastgoedfinanciering van groot belang. Laat daarom één van onze specialisten met u mee kijken en denken.