Credion op New Business Radio: Financiële mogelijkheden

Credion op New Business Radio: Financiële mogelijkheden

Op vrijdag 20 september 2019 van 10.00 - 11.00 uur was Credion samen met Spotcap als gast aanwezig bij het programma van New Business Radio, "Let's Talk Business". Het onderwerp dat door Fabienne de Vries deze morgen centraal werd gesteld was: Financiële mogelijkheden.

Bedrijven hebben vaak plannen waarvoor geïnvesteerd moet worden. Financiële vragen komen op tafel en bedrijven vragen om hulp. Fabienne de Vries sprak in Let's Talk Business met Carlo van der Weg van Credion en Nick van de Moosdijk van Spotcap.

New Business Radio - Credion en Spotcap

Vlnr: Carlo van der Weg (Credion), Nick van de Moosdijk (Spotcap).

Uitzending gemist?

Beluister hieronder de uitzending:

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.