Credion als gast bij New Business Radio

Credion als gast bij New Business Radio

Op vrijdag 20 september 2019 van 10.00 - 11.00 uur zal Credion als gast aanwezig zijn bij het programma van New Business Radio, "Let's Talk Business". Hier zal worden ingegaan op de ontwikkelingen in financieringsland en wordt de samenwerking en financieringsmogelijkheden van Spotcap besproken. Carlo van der Weg (algemeen directeur Credion) en Nick van de Moosdijk (Spotcap) schuiven vrijdag samen aan in Let's Talk Business!

Live meeluisteren? Klik hier

Let's Talk Business

Elke maandag, woensdag en vrijdag ontvangt New Business Radio live in de studio ondernemende mensen met inspirerende verhalen! Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let's Talk Business!

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentator Fabienne de Vries.

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.