Credion aanwezig op "Access to Finance Regio Dutch TechZone"

Credion aanwezig op "Access to Finance Regio Dutch TechZone"

Op donderdag 3 oktober organiseert Access to Finance Regio Dutch TechZone een voorlichtingsbijeenkomst over bedrijfsfinanciering. U zult kennismaken met een Financieringsnetwerk dat het doel heeft de toegang tot de juiste financiering te verbeteren.

In het netwerk wordt financieringskracht gericht op de regio gebundeld. Partners uit het Financieringsnetwerk zullen hun mogelijkheden om groei en innovatie te financieren, presenteren. Ook zal het Investeerdersnetwerk regio Dutch TechZone, een initiatief om de toegang tot private investeerders te verbeteren, worden gepresenteerd. Naast het plenaire programma is er een financieringsmarkt waar u met de deelnemende aanbieders van kapitaal in gesprek kunt gaan.

Credion

Credion Regio Zwolle en Credion Zuid-Oost Drenthe zullen tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst aanwezig zijn met een stand. Tevens worden door Credion adviseurs Reinier Massaar (Regio Zwolle) en Erik Meijer (Zuid-Oost Drenthe) deelgenomen aan de "Pitches financiersnetwerk regio Dutch TechZone". Komt u ook?

Datum: donderdag 3 oktober 2019
Tijd: 14:30 – 18:00 uur
Locatie: Van der Valk Emmen, Verlengde Herendijk 50, 7833 JD Nieuw-Amsterdam

Programma

14.30 uur: Inloop en informele kennismakingen met financiële aanbieders
15.00 uur: Welkom door Henriëtte Herbschleb-Vaalburg, Programma directeur Dutch TechZone
15.10 uur: Het Financieringsnetwerk regio DTZ en het Investeerdersnetwerk regio DTZ, Wat is het precies
                 en hoe werkt het? René Reijtenbagh, Kwartiermaker/Business Angels Connect
15.35 uur: Ervaringen van een investeerder, Bernd Mintjes
16.00 uur: Pitches financiersnetwerk regio Dutch TechZone: Credion ▪ ING Bank ▪ NLInvesteert ▪ KroeseWevers ▪ MKB Fonds Drenthe ▪ Flinc ▪ Oost NL
16.40 uur: Informele ontmoetingen op de financieringsmarkt
18.00 uur: Einde 

Komt u ook?

Wij zien u graag op donderdag 3 oktober in onze stand of om 16.00 uur bij de "Pitches financiersnetwerk regio Dutch TechZone".

Klik hier voor meer informatie en u gratis aan te melden.