Versterking voor Credion Zuid-Hollandse Eilanden

Versterking voor Credion Zuid-Hollandse Eilanden

Foto vlnr: Jan van Eijk en Ruud Gevers

De onafhankelijke zakelijke financieringsspecialist Credion Zuid-Hollandse Eilanden breidt haar slagkracht verder uit. “In de Hoeksche Waard, Voorne-Putten en op Goeree-Overflakkee is een sterke behoefte aan specialistisch advies en begeleiding bij het realiseren van zakelijke financieringen”, stelt Ruud Gevers, directeur Credion Zuid-Hollandse Eilanden (ZHE). Daarom is per 1 juli 2019 Jan van Eijk toegetreden als partner bij Credion ZHE.

Na een carrière van bijna 35 jaar bij ING heeft Jan besloten om zich als partner aan te sluiten bij Credion ZHE. Samen met Ruud Gevers realiseert hij bedrijfsfinancieringen voor ondernemers in de Hoeksche Waard, Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. Jan en Ruud werken vanuit de kantoren van WEA Deltaland Accountants en Adviseurs in Oud-Beijerland, Brielle, Dordrecht en Middelharnis, Groot-Ammers, Kesteren en Druten. 

Met name op Goeree-Overflakkee is Jan geen onbekende, omdat hij dit gebied als relatiemanager bij ING jarenlang bediend heeft. De laatste jaren was Jan bij ING werkzaam binnen de werkgroep Herstelkader Rentederivaten in Amsterdam.

Passende financieringsoplossing

Met de stap naar Credion gaat Jan onder de vlag van deze organisatie zijn kennis gebruiken om klanten te begeleiden bij bedrijfsmatige financieringsvraagstukken. Door de snel veranderende marktomstandigheden voor kapitaalverstrekkers wordt het voor ondernemers steeds lastiger om zelf de juiste partijen aan hun financieringsvraagstuk te koppelen. De Credion adviseur heeft het totale speelveld inzichtelijk en werkt daarbij samen met banken en circa 60 andere kapitaalverstrekkers, met ieder hun eigen specialisme. Het overzicht, de ervaring en het spreken van de taal van de ondernemer en de kapitaalverstrekker, in combinatie met een sterke persoonlijke begeleiding, leidt veelal tot een passende oplossing. Onder onze dienstverlening valt ook:

  • Het beoordelen van de financiële situatie om daarmee te kijken of (her) structurering van de financiering tot optimalisatie leidt;
  • Het vergelijken en adviseren bij verschillende aanbiedingen;
  • Het begeleiden en/of opstellen van een financieringsmemorandum of koop- c.q. verkoopprospectus;
  • Begeleiden van ondernemers bij intensief beheer trajecten;
  • Begeleiding en/of voorbereiden van financieringsaanvragen die voortkomen uit koop- en verkooptrajecten;
  •  Het integraal begeleiden van (startende) ondernemers.

Informele investeerder of participant?

Bent u als informele investeerder of participant op zoek naar interessante investeringsmogelijkheden, dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken waar ons platform mogelijkheden voor u biedt.

Meer weten? 

Meer weten, of wenst u een vrijblijvend gesprek over uw financieringsvraagstuk, dan kunt u contact opnemen met:

Ruud Gevers 06 - 10 11 15 11 of Jan van Eijk 06 - 29 55 33 27

E-mail: zuidhollandseeilanden@credion.nl