Nieuwsbrief Credo, jaargang 19, nummer 1

Nieuwsbrief Credo, jaargang 19, nummer 1

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar de beste financieringsoplossing voor uw bedrijf. Maar waar is deze te vinden en hoe is dat te regelen? Financieringsvragen waar wij als Credion organisatie regelmatig mee te maken hebben. Om het een en ander te realiseren is ten eerste een goede voorbereiding wenselijk.

Naast het maken van een goede kredietaanvraag, is ook kennis van de verschillende financieringsproducten wenselijk. Er zijn op dit moment zoveel kleuren en smaken in financiële producten te krijgen, maar welke past nu het beste bij u en uw onderneming. Niet elke financieringsvorm is namelijk geschikt voor elk bedrijf. De ene financiering is de ander niet. Credion helpt u graag met uw financieringsvragen.

In deze nieuwsbrief geven wij u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder ander een aantal praktijkcases en wordt aandacht besteed aan het onderwerp vastgoed en een aantal nieuwe vestigingen.

Klik hier voor de digitale nieuwsbrief

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.