Credion en CVVO: financieringsmogelijkheden voor vrouwelijke ondernemers

Credion en CVVO: financieringsmogelijkheden voor vrouwelijke ondernemers

Op 25 juni j.l heeft de Cooperatie Voor Vrouwelijke Ondernemers (CVVO) de bijeenkomst "Financiering van Vrouwelijke Ondernemers" georganiseerd.

Financiering voor vrouwelijke ondernemers blijft een uitdaging, zo zegt de Europese Unie. Daarom organiseert de Coöperatie Van Vrouwelijke Ondernemers samen met o.a. Credion, De Nederlandse Krediet Unie, Business Angels Europe de bijeenkomst "Financiering van vrouwelijke ondernemers" in Utrecht. Een bijeenkomst waar praktische financieringsoplossingen worden besproken.

Credion

Credion heeft deze avond aandacht besteedt aan de verschillende financieringsmogelijkheden en -oplossingen voor ondernemers. Ook voor vrouwelijke ondernemers zijn volop mogelijkheden en kansen om hun ambities waar te maken. 

Vier praktische tips van Credion-directeur Carlo van der Weg:

1 - Bedrijfsfinancieringen zijn anno 2018 maatwerk. Laat je bijstaan.
2 - Breng werkkapitaal binnen de onderneming in beeld.
3 – Wek vertrouwen met een goede financieringsaanvraag.
4 – Maak de afweging tussen eigendom en gebruik.

Naast Carlo van der Weg (Credion), waren ook Roland Lampe (Kredietunie Nederland), René Reijtenbach (Business Angels Network) en Annegien Blokpoel (PerspeXo) aanwezig.

Samenwerking CVVO - Credion

CVVO en Credion hebben tijdens de vergadering een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarbij de leden van CVVO tegen een voordelig tarief gebruik kunnen maken van de diensten van Credion. 

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst CVVO Credion

CVVO

De Coöperatie van Vrouwelijke Ondernemers (CVVO u.a.) viert successen en deelt kennis. Het is een uitgebreid netwerk van ondernemende vrouwen die elkaar ondersteunen en versterken. De handen ineen slaan om elkaar verder te brengen en  staan voor gemeenschappelijk succes. De CVVO is in 2012 opgericht door wijlen Gerda Verhaar Eeuwijk en bouwt op haar kracht en enthousiasme verder aan een stevig netwerk waar vrouwen elkaar voor de meest uiteenlopende zaken weten te vinden.

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.