Credion & Gemunt: een exclusieve samenwerking

Credion & Gemunt: een exclusieve samenwerking

Foto vlnr: John Hoven (Credion) en Raymon Schalken (Gemunt)

Ondernemers hun ambitie helpen waarmaken, dat is waar Credion voor staat. De exclusieve samenwerking met Gemunt, die 2 jaar geleden van start is gegaan, was daarom een logische stap.

Gemunt zet zich iedere dag in voor factoring voor het mkb. Stuurt u Gemunt uw factuur, dan betalen wij u diezelfde dag nog. Zo beschikt u snel over extra liquiditeit. Voor veel ondernemers blijkt dit een ideale vorm van alternatieve financiering.

John Hoven, financial engineer bij Credion Apeldoorn: “Samen met Raymon, mijn aanspreekpunt bij Gemunt, heb ik een ondernemer met werkkapitaal behoefte snel verder kunnen helpen. Binnen 24 uur had hij zijn overeenkomst. Snelheid, maar ook het feit dat ondernemers precies weten waar ze aan toe zijn en zelf bepalen welke facturen ze overdragen, is waardevol voor ondernemers.”

De betreffende mkb’er was zo enthousiast over de dienstverlening, dat hij zijn ervaring met een collegaondernemer deelde. Die besloot daarop bij Credion aan te kloppen. Gemunt bleek ook voor hem de best passende financieringsoptie.

“Snelheid en weten waar je aan toe bent is waardevol.”

Raymon Schalken: “We zijn trots dat ons product zichzelf verkoopt. Dankzij de exclusieve samenwerking met Credion hebben we al veel ondernemers blij kunnen maken. Wij hopen nog veel meer ondernemers te helpen bij hun liquiditeitsvraagstukken. U kunt rekenen op een snelle, verantwoorde en zorgvuldige aanpak.”

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.