Zakelijke adviesorganisatie Credion opent vestiging in Zwolle

Zakelijke adviesorganisatie Credion opent vestiging in Zwolle

Foto: vlnr Reinier Massaar (Credion Regio Zwolle) en Jacob Nammensma (Credion)

Per april 2019 is Credion Regio Zwolle een nieuwe vestiging in het CREDION Netwerk. De vestiging in Regio Zwolle is een initiatief Reinier Massaar, waardoor ook MKB ondernemers in de regio Zwolle gebruik kunnen maken van de inkoopvoordelen die CREDION biedt bij ruim 90 geldverstrekkers.

Reinier Massaar geeft aan: “De afgelopen jaren heb ik de bereikbaarheid en bereidwilligheid van banken voor ondernemersplannen zien afnemen en vaak gedacht dat dit anders moest kunnen. Dit "anders" wil ik nu samen met ondernemers gaan invullen met CREDION Regio Zwolle. Mijn doel is om de toegang tot passende bedrijfsfinancieringen voor MKB ondernemers in de Regio Zwolle fors te vergroten”.

Financieringsvormen

De MKB financieringsmarkt heeft zich in een hoog tempo ontwikkeld. Naast de reguliere banken zijn verschillende alternatieve aanbieders toegetreden. Kies daar als ondernemer maar eens snel de best passende uit voor je bedrijf, tegen de beste voorwaarden. Een onafhankelijk financieel adviseur kan hier de oplossing bieden.

“Door haar landelijke positie, vele begeleide transacties en toegang tot meer dan 90 geldverstrekkers is CREDION in staat meer kanalen open te breken voor financieringen, waardoor de nieuwbouw of overname of welke investering dan ook wel kan plaatsvinden.”

Credion

CREDION realiseert geld om te ondernemen. Met ruim 60 vestigingen en beschikking over meer dan 90 verschillende bronnen van geld. CREDION is proactief en biedt financieringsoplossingen waar u als ondernemer wellicht niet aan hebt gedacht. Wij zijn uw gesprekspartner voor al uw financieringszaken. Het CREDION credo luidt: “CREDION realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de nieuwe CREDION vestiging in de regio Zwolle, dan kunt u contact opnemen met Reinier Massaar 06 26 43 60 26 of regiozwolle@credion.nl.