Credion op New Business Radio: Trending Financiën

Credion op New Business Radio: Trending Financiën

Op vrijdag 29 maart 2019 van 10.00 - 11.00 uur was Credion als gast aanwezig bij het programma van New Business Radio, "Let's Talk Business". Het onderwerp dat door Fabienne de Vries deze morgen centraal werd gesteld was: Trending Financien.

Wat zijn de trends anno 2019 in het Financieringsland? Fabienne de Vries sprak hierover in een speciale Let’s Talk Business met algemeen directeur van Credion Carlo van der Weg en manager operations Edwin ten Cate!

Vlnr: Carlo van der Weg (Credion), Edwin ten Cate (Credion) en Fabienne de Vries (NBR).

Uitzending gemist?

Beluister hieronder de uitzending:

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.