Credion als expert en spreker op de Dag van de Vastgoedfinanciering

Credion als expert en spreker op de Dag van de Vastgoedfinanciering

Op 7 mei 2019 komt de financiële sector samen met de vastgoedsector. Voor zowel beleggers, ontwikkelaars, adviseurs en bouwers worden diverse actuele financieringsvraagstukken behandeld.

De huidige lage rentestand maakt beleggen in vastgoed populair en de vraag naar financieringen is hierdoor groot. Diverse Nederlandse banken gaan juist kritischer naar vastgoedfinanciering kijken. De markt voor vastgoedfinanciering ontwikkelt zich om deze - en andere - redenen in een rap tempo. Banken verliezen aandeel ten opzichte van alternatieve financiers en steeds meer intermediairs worden actief op de markt. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor het verkrijgen van financiering.

De Dag van de Vastgoedfinanciering heeft als doelstelling vastgoedfinanciers samen te brengen met vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en bouwondernemingen. Dé dag waar diverse bankloketten en intermediairs aanspreekbaar zijn.

Presentatie

Als partner van de "Dag van de Vastgoedfinanciering" verzorgt Credion (Carlo van der Weg) een presentatie tijdens het hoofdprogramma (14.00 uur):

Voor welke financiering moet je waar zitten?

  • Het financieren van vastgoed met of zonder alternatieve financiers.
  • De do’s en dont’s in vastgoedfinanciering en de mogelijkheden anno 2019.

Expert

Daarnaast zullen wij tijdens de Expert-meetings aandacht besteden aan: 

Optimaal uw vastgoed financieren in de huidige financieringsmarkt

  • Welke financieringsmogelijkheden zijn er
  • Welk type vastgoed kun je waar financieren


Locatie: Novotel Amsterdam, Europaboulevard 10,1083 AD AMSTERDAM

Meer weten?

Klik hier voor het programma en meldt u nog aan!

Bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst te bezoeken. Neem dan contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek.