Credion als partner op de Vastgoeddag Arnhem - Nijmegen

Credion als partner op de Vastgoeddag Arnhem - Nijmegen

Op 28 maart 2019 wordt de Vastgoeddag Arnhem - Nijmegen georganiseerd in Arnhem. Hierbij is de centrale vraag: Hoe maak je als marktpartij optimaal van de investeringskansen gebruik? Credion is deze dag aanwezig als partner.

Wist u dat het gebied Arnhem Nijmegen tot de negen sterkste economisch industriële regio’s van het land hoort? Er gebeurt hier veel, meer dan in de Randstad vaak gedacht wordt. Arnhem en Nijmegen zijn vitale steden met sterke woningmarkten. Weet u hoeveel vraag er is naar middeldure huur, hoeveel zelfs naar heel dure stadsappartementen? Wist u dat Arnhem, van oudsher een handelsstad, in de top tien van kantoren staat? Nijmegen, dat meer een gezondheid- en onderwijseconomie heeft, tikt nog net de top dertig als kantorenstad aan. Weet u welke vraag daar nog open staat?

En .... willen we versneld van het gas af? Nijmegen, dat door de Europese Commissie is verkozen tot European Green Capital 2018, is het verst met warmtenetten. Wat kun je daar van leren en wat is er nog te doen?

Hoe maak je als marktpartij optimaal van de investeringskansen gebruik? Luister naar de visies van bestuurders en marktpartijen over de belangrijkste regionale thema’s. Laat je goed informeren en ga met hen in discussie. En ontmoet informeel alle Arnhemse en Nijmeegse partijen van betekenis. Naast het inhoudelijke programma en het vele nieuws dat er gebracht wordt, is er volop gelegenheid tot netwerken met beslissers uit de regio.

Kennismaken?

Credion is op deze dag aanwezig op het Vastgoedplein. Zullen we kennismaken?

Datum: 28 maart 2019
Locatie: Musis, Velperbinnensingel 15, 6811 BP Arnhem
Programma: 12.00 - 17.00 uur. Klik hier voor het programma van de dag.

Meer weten?

Meldt u nu aan! Wij zien u graag op het Vastgoedplein! Onze adviseurs staan u graag te woord over uw financieringsvraagstukken. Bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst te bezoeken. Neem dan contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek.