Credion als partner op de Amsterdamse Vastgoeddag 2019

Credion als partner op de Amsterdamse Vastgoeddag 2019

Op 4 april 2019 wordt de Amsterdamse Vastgoeddag georganiseerd in Amsterdam. De centrale vraag: Blijven de vastgoedprijzen de komende jaren stijgen in Amsterdam? Of is het einde nabij? Opportunistische Angelsaksische beleggers zijn recentelijk begonnen grote portefeuilles te verkopen – zij denken dus het laatste. De kopers van dat vastgoed denken daarentegen het eerste, waaronder een aantal nieuwe buitenlandse partijen. De trek naar de stad zet immers door. Grote gebruikers vestigen zich in Amsterdam. Vergroot de Brexit, en de slipstream daarvan, de druk op de stad nog meer? Wie krijgt er gelijk? Hoe ziet de Amsterdamse vastgoedvraag er de komende vijf jaar uit?

Die wordt mede beïnvloed door de groei van Schiphol. Die barst net als de stad zowat uit elkaar. Bereikbaarheid wordt steeds meer een probleem. Wat zijn de gevolgen daarvan voor de Amsterdamse kantorenmarkt? En voor de woningprijzen? Wat is er de komende jaren aan de bereikbaarheid te doen?

Wat vinden de gebruikers van de Amsterdamse vestigingsplaatsfactoren? Kraft Heinz verruilde Zeist voor de Zuidas. APG verruilt juist de dure Zuidas voor opkomend Sloterdijk. Mediabedrijf Hearst vertrekt naar gloednieuw kantoor in Houthavens. Hoe zien gebruikers de ontwikkeling van de stad? Wat zou anders moeten, wat kan beter? Antwoorden op deze vragen en visies op de ontwikkeling van de stad, krijgt u deze middag. U ontmoet bovendien informeel alle partijen van betekenis op de Amsterdamse vastgoedmarkt.

Amsterdamse Vastgoedman / -Vrouw 2019
Tijdens het congres wordt tevens de Amsterdamse Vastgoedman / Vastgoedvrouw Award 2019 uitgereikt.

Kennismaken?

Credion is op deze dag aanwezig op het Vastgoedplein. Zullen we kennismaken?

Datum: 4 april 2019
Locatie: Johan Cruijff ArenA, ArenA Boulevard 1, Amsterdam (Hoofdentree E).
Programma: 12.00 - 17.00 uur. Klik hier voor het programma van de dag.

Meer weten?

Meldt u nu aan! Wij zien u graag op het Vastgoedplein! Onze adviseurs staan u graag te woord over uw financieringsvraagstukken. Bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst te bezoeken. Neem dan contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek.