Credion Zuid Limburg kijkt terug op een succesvolle roadshow "Financieringsoplossingen"

Credion Zuid Limburg kijkt terug op een succesvolle roadshow "Financieringsoplossingen"

Onlangs heeft Credion Zuid Limburg tezamen met NPEX en Caple een succesvolle roadshow "Financieringsoplossingen" georganiseerd. Deze roadshow was met name gericht op het informeren van alle Limburgse grootzakelijke accountmanager / Business Innovatieteam en kredietanalisten van de Rabobank, een groot deel van de Limburgse zakelijke adviseurs werkzaam bij de ING en een groot deel van de Limburgse zakelijke adviseurs werkzaam bij ABN*AMRO Bank.

Op verschillende locaties in Limburg hebben de deelnemers kennis kunnen maken met de dienstverlening van Credion, NPEX en Caple.

Onderwerpen die onder ander aan bod kwamen waren:

  • Financieringsoplossingen (Credion)
  • Beleggen (NPEX)
  • Groeikrediet (Caple)

NPEX
NPEX is een online handelsplatform. Ondernemingen en beleggingsfondsen kunnen effecten uitgeven en daarmee geld ophalen. Voor ondernemingen die uitbreiding of nieuwe activiteiten willen ontplooien, biedt het handelsplatform van NPEX een alternatief.

Caple
Caple werkt nauw samen met professionele MKB adviseurs (zoals accountants) bij het verstrekken van groei, investerings- en acquisitiekrediet tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.