Credion Zuid-Hollandse Eilanden zoekt: Ervaren zakelijke financieringsadviseurs

Credion Zuid-Hollandse Eilanden zoekt: Ervaren zakelijke financieringsadviseurs

Voor de regio de Zuid-Hollandse Eilanden zijn wij op zoek naar een ervaren zakelijke financieringsadviseur. Iemand die zelfstartend vermogen heeft, ¨out of the box ¨ durft denken en zich ten doel stelt, dat hij/zij altijd een optimaal resultaat behaald voor de klant. Heb jij daarnaast een aanstekelijke energie en een netwerk op Voorne-Putten en/of binnen de Hoeksche waard dan komen wij graag in contact met jou.

Ben jij ....

een commercieel talent, een salestopper met kennis van de zakelijke financiële wereld? Vind je het leuk om persoonlijk, telefonisch en per e-mail contact te hebben met (potentiële) klanten, waarbij je onderdeel uit gaat maken van de landelijke adviesorganisatie Credion? Dan is dit jouw kans om je te profileren als zakelijke financieringsadviseur/zelfstandig ondernemende partner.

Als zakelijke financieringsadviseur/zelfstandig ondernemende partner, dien je zelfstartend vermogen te hebben, durf je ‘out of the box’ te denken en stel je met een pragmatische, ondernemende benadering de klant centraal. Het doel is altijd een optimaal resultaat te behalen voor klant en bedrijf. Jouw primaire taak is het realiseren van de best passende financieringsoplossing voor je klant.

Goede contactuele eigenschappen, verkoopkwaliteiten en een brede kennis van de financiële dienstverlening, zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze functie. Contacten met klanten en prospects vinden persoonlijk, telefonisch en via e-mail plaats. Je creatieve vermogen in een financiële wereld is sterk ontwikkeld en je acteert klantvraag gedreven. Credion levert aan haar klanten de beste financieringsdeal. Welke geldverstrekker dat voor die betreffende klant betreft, vinden wij niet relevant. Als een spin in het web binnen het proces van Credion zie jij altijd verbetermogelijkheden voor de organisatie. Je volgt relevante ontwikkelingen op de voet, staat open voor ideeën maar weet ook zelf ideeën te creëren en bent in staat om deze over te brengen op anderen.

Geïnteresseerd?

Voor de duidelijkheid; we bieden geen vaste baan, 13e maand en auto van de zaak. Wat we je wel bieden, maar nog belangrijker wat we elkaar kunnen bieden zouden we graag persoonlijk met je bespreken in een kennismakingsgesprek. Sta je hiervoor open, laten we dan kennismaken! Je CV en motivatie kun je richten aan Ruud Gevers: 06 10 11 15 11 of per mail rgevers@credion.nl .

KLIK HIER voor een uitgebreide beschrijving van de vacature.