Credion wint als beste financieel adviseur de “Boozt24 Rocket Award Adviseurs”

Credion wint als beste financieel adviseur de “Boozt24 Rocket Award Adviseurs”

Eenmaal per jaar reikt Boozt24 de Rocket Award uit aan haar beste financieel adviseur. De gelukkige winnaar in 2019 is Credion Associatie en de Award is op 25 februari uitgereikt in aanwezigheid van de trotse directie en haar personeel.

“Onze factoring dienstverlening in Nederland groeit razendsnel”, Judith Verloop, CEO van Boozt24, “maar zonder goede adviseurs in de financiële dienstverlening zou dit niet mogelijk zijn”.

Werkkapitaal

“Een van de belangrijkste financieringsbehoeftes van ondernemers is die van werkkapitaal”, zegt Judith Verloop, “en juist daar knelt het voor het MKB in het huidige financieringslandschap, zeker voor ondernemers. Door de goede ondersteuning van de Credion adviseurs konden we het afgelopen jaar veel MKB ondernemers helpen aan een passende financieringsoplossing van Boozt24”.

Credion

Credion realiseert geld om te ondernemen. Met ruim 60 vestigingen en beschikking over meer dan 90 verschillende bronnen van geld adviseert en begeleidt Credion ondernemers naar de meest optimale financieringsoplossing. Credion is proactief en biedt financieringsoplossingen waar een ondernemer wellicht niet aan heeft gedacht.

“Credion heeft zich de afgelopen jaren als uitmuntend adviseur en een echte specialist in bedrijfsfinancieringen bewezen” aldus Judith Verloop over de keuze voor Credion als winnaar.

Rocket Award

Naast de Award en het certificaat wordt ook het MKB prijswinnaar. Credion mag 50.000 Euro werkkapitaal aan een ondernemer verstrekken waar een jaar lang geen rente over hoeft te worden betaald.

Na de uitreiking van de award, de prijs en taart in Heerenveen zijn de gedreven adviseurs van Credion weer snel aan het werk gegaan. Op zoek naar de ondernemer die 50.000 Euro gratis financiering kan gebruiken.

Foto van links naar Rechts: Carlo van der Weg (Directeur Credion Associatie) en Judith Verloop (CEO Boozt24)