Credion op New Business Radio: Het MKB Financiering netwerk event 2019

Credion op New Business Radio: Het MKB Financiering netwerk event 2019

Op woensdag 6 februari vond de vierde editie van het MKB Financiering Netwerk Event plaats voor aangesloten Credion adviseurs, accountants en MKB Financiers. New Business Radio was erbij aanwezig en maakte een mooie reportage.


MKB Financiering Netwerk Event 2019

Ook het afgelopen jaar heeft de Credion organisatie een enorme groei doorgemaakt. Zowel de samenwerking met accountants, nieuwe Credion vestigingen en financiers voor het MKB in Nederland. Steeds meer is er de behoefte om te netwerken. Dit is een belangrijke reden om jaarlijks dit event te laten plaats vinden.

Mede dankzij de vele samenwerkingspartijen hebben we deze dag tot een succes kunnen maken:

 

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.