Credion geeft interview bij New Business Radio: Financieren begint bij kennis en netwerken

Credion geeft interview bij New Business Radio: Financieren begint bij kennis en netwerken

Op woensdag 6 februari zal de vierde editie van het MKB Financiering Netwerk Event voor aangesloten Credion adviseurs, accountants en MKB Financiers plaatsvinden. Wat gebeurt daar allemaal? Ron Lemmens van New Business Radio sprak met Carlo van der Weg, algemeen directeur van Credion, over de ontwikkelingen op de markt en de nieuwste trends op het gebied van financieren voor ondernemers.  

De vierde editie van het MKB Financiering Netwerk Event zal plaats vinden in Van Der Valk Hotel Houten. Dit evenement is voor aangesloten Credion adviseurs, accountants en MKB Financiers. Fabienne de Vries van New Business Radio is erbij aanwezig. Zij al tijdens het event een reportage maken, die we achteraf gaan uitzenden. Binnenkort hoor je haar verslag.

 

 

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.