Credion en Mogelijk te gast bij New Business Radio

Credion en Mogelijk te gast bij New Business Radio

Op vrijdag 15 februari van 11.00 - 12.00 uur zijn Credion en Mogelijk samen te gast bij het programma van New Business Radio, "Let's Talk Business". Tijdens het programma Let's Talk Business zal deze uitzending in het teken staan van de mooie samenwerking tussen Credion en Mogelijk.

Het programma "Let's Talk Business" wordt gepresenteerd door Fabienne de Vries en is samen met Pablo de Loor (Mogelijk Vastgoedfinancieringen), Paul Rutgers (Credion Utrecht) en een klant van Credion waarbij gebruik is gemaakt van de financieringsoplossing van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Live meeluisteren? Klik hier

Let's Talk Business

Elke maandag, woensdag en vrijdag ontvangt New Business Radio live in de studio ondernemende mensen met inspirerende verhalen! Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let's Talk Business!

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentator Fabienne de Vries.

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.